پارسی71

سایتی برای تمامی طعم ها!

پارسی71

سایتی برای تمامی طعم ها!

مصرف سوسیس و کالباس در سفر مسمومیت ایجاد می کند


رییس موسسه سلامت و بهبود تغذیه:
مصرف سوسیس و کالباس در سفر مسمومیت ایجاد می کند



  رییس موسسه سلامت و بهبود تغذیه کشور گفت: مصرف تخم مرغ، سوسیس و کالباس در سفر مسمومیت ایجاد می کند.

ربابه شیخ الاسلام در گفت و گو با ایرنا افزود: هموطنان بهتر است در طول سفر، مواد غذایی کنسرو شده با تاریخ تولید و انقضای مشخص، مایعات بویژه دوغ و آب سالم مصرف کنند.

وی با بیان این که مسمومیت شایعترین بیماری در سفرهای نوروزی به شمار می رود، اظهار داشت: مسمومیت برای کودکان خطرناک است و حتی منجر به مرگ آنان نیز می شود.

شیخ الاسلام به هموطنان همچنین توصیه کرد در سفرهای نوروزی برای جلوگیری از کم آبی و یبوست، مقادیر مناسبی آب سالم همراه داشته باشند.

به گفته این متخصص تغذیه، میوه‌ها و سبزی هایی مانند هویج، گوجه فرنگی و کرفس بهترین مواد غذایی در طول مسافرت هستند. زیرا حاوی آب، املاح و ویتامین های مورد نیاز بدن هستند.

وی تصریح کرد البته قبل از سفر باید این مواد غذایی را خوب شست و در ظرف مناسب در بسته ای نگهداری کرد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد