رییس موسسه سلامت و بهبود تغذیه کشور گفت: مصرف تخم مرغ، سوسیس و کالباس در سفر مسمومیت ایجاد می کند.
ربابه
شیخ الاسلام در گفت و گو با ایرنا افزود: هموطنان بهتر است در طول سفر،
مواد غذایی کنسرو شده با تاریخ تولید و انقضای مشخص، مایعات بویژه دوغ و آب
سالم مصرف کنند.
وی با بیان این که مسمومیت شایعترین بیماری در
سفرهای نوروزی به شمار می رود، اظهار داشت: مسمومیت برای کودکان خطرناک است
و حتی منجر به مرگ آنان نیز می شود.
شیخ الاسلام به هموطنان همچنین
توصیه کرد در سفرهای نوروزی برای جلوگیری از کم آبی و یبوست، مقادیر
مناسبی آب سالم همراه داشته باشند.
به گفته این متخصص تغذیه،
میوهها و سبزی هایی مانند هویج، گوجه فرنگی و کرفس بهترین مواد غذایی در
طول مسافرت هستند. زیرا حاوی آب، املاح و ویتامین های مورد نیاز بدن هستند.
وی تصریح کرد البته قبل از سفر باید این مواد غذایی را خوب شست و در ظرف مناسب در بسته ای نگهداری کرد.