پارسی71

سایتی برای تمامی طعم ها!

پارسی71

سایتی برای تمامی طعم ها!

کرم لیمو

کرم لیمو


ابتدا پوست دو عدد لیمو را با رنده ریز، رنده کرده سپس آب لیموها را می‌گیریم و کنار می‌گذاریم.






مواد لازم برای 10 نفر:



  • خامه فرم گرفته: 500 گرم


  • لیموترش: 2 عدد


  • ژلاتین: 8 ورق


  • زرده تخم‌‌مرغ: 6 عدد


  • شکر: 200 گرم


  • اسانس لیمو: 3 تا 4 قطره


  • شیر: نیم لیتر




روش تهیه :

ابتدا پوست دو عدد لیمو را با رنده ریز، رنده کرده سپس آب لیموها را می‌گیریم و کنار می‌گذاریم. ورقه‌های ژلاتین را داخل آب سرد خیس می‌کنیم وقتی نرم شدند از آب خارج می‌کنیم. داخل ظرف فلزی ریخته و همراه آب پرتقال روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا ذوب و یکدست شوند. زرده‌های تخم‌مرغ را به همراه شکر آن‌قدر هم می‌زنیم تا پف کنند. اسانس و رنده پوست لیمو را به مواد زرده اضافه می‌کنیم. وقتی همه را با هم خوب مخلوط کردیم، مایه را به همراه شیر داخل قابلمه مخصوص کرم‌پزی ریخته و روی حرارت ملایم هم می‌زنیم تا به جوش آید و مطمئن می‌شویم زرده تخم‌مرغ‌ها پخته‌اند. مایه را از روی حرارت برداشته و اجازه می‌دهیم تا کمی خنک شود. خامه فرم گرفته را داخل کاسه‌ای گود (یا همان کاسه همزن) قرار می‌دهیم و مایه زرده را آرام آرام اضافه کرده و با درجه کند همزن هم می‌زنیم تا مواد کاملا یکدست شوند. ژلاتین ذوب شده را داخل مایه کرم و کرم را داخل قالب موردنظر می‌ریزیم. این مواد را به مدت 6 تا 8 ساعت داخل یخچال قرار می‌دهیم تا کاملا ببندد.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد