پارسی71

X
تبلیغات
رایتل
کرم لیمو - پارسی71
خله خله خش بیمونی

ینر

درباره من
تصویر وب
description ادامه...
جستجو
تقویم
فروردین 1396
شیدسچپج
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
@caption
تبلیغات

بنر

کرم لیمو


ابتدا پوست دو عدد لیمو را با رنده ریز، رنده کرده سپس آب لیموها را می‌گیریم و کنار می‌گذاریم.






مواد لازم برای 10 نفر:



  • خامه فرم گرفته: 500 گرم


  • لیموترش: 2 عدد


  • ژلاتین: 8 ورق


  • زرده تخم‌‌مرغ: 6 عدد


  • شکر: 200 گرم


  • اسانس لیمو: 3 تا 4 قطره


  • شیر: نیم لیتر




روش تهیه :

ابتدا پوست دو عدد لیمو را با رنده ریز، رنده کرده سپس آب لیموها را می‌گیریم و کنار می‌گذاریم. ورقه‌های ژلاتین را داخل آب سرد خیس می‌کنیم وقتی نرم شدند از آب خارج می‌کنیم. داخل ظرف فلزی ریخته و همراه آب پرتقال روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا ذوب و یکدست شوند. زرده‌های تخم‌مرغ را به همراه شکر آن‌قدر هم می‌زنیم تا پف کنند. اسانس و رنده پوست لیمو را به مواد زرده اضافه می‌کنیم. وقتی همه را با هم خوب مخلوط کردیم، مایه را به همراه شیر داخل قابلمه مخصوص کرم‌پزی ریخته و روی حرارت ملایم هم می‌زنیم تا به جوش آید و مطمئن می‌شویم زرده تخم‌مرغ‌ها پخته‌اند. مایه را از روی حرارت برداشته و اجازه می‌دهیم تا کمی خنک شود. خامه فرم گرفته را داخل کاسه‌ای گود (یا همان کاسه همزن) قرار می‌دهیم و مایه زرده را آرام آرام اضافه کرده و با درجه کند همزن هم می‌زنیم تا مواد کاملا یکدست شوند. ژلاتین ذوب شده را داخل مایه کرم و کرم را داخل قالب موردنظر می‌ریزیم. این مواد را به مدت 6 تا 8 ساعت داخل یخچال قرار می‌دهیم تا کاملا ببندد.



چاپ یادداشت ا تاریخ: دوشنبه 1 خرداد 1391 ساعت: 05:35 ب.ظ

--------------------------------------------------------------------------
نظرات (0)
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)

نام :
ایمیل :
وب/وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد