تره و جعفری :هرکدام به مقدار مساوی
لوبیا سفید یا چشم بلبلی: 1 لیوان پخته شده
نعنا خشک و نمک و ابغوره و رب و کمی زعفرون:به میزان نیاز
پیاز :یه عدد
برنج اش (کوتاه دانه- بلغور): هردو مساوی
تره و جعفری :هرکدام به مقدار مساوی
لوبیا سفید یا چشم بلبلی: 1 لیوان پخته شده
نعنا خشک و نمک و ابغوره و رب و کمی زعفرون:به میزان نیاز
پیاز :یه عدد
برنج اش (کوتاه دانه- بلغور): هردو مساوی
اول برنج کوتاه دانه رو میشورم برنجی که برای اش استفاده میشه به قول ژاپنیها برنج کاشیکاری kashikari http://www.roozmenu.com/images/smilies/pack01/4.gif
و بلغور رو میشوریم . ببینین اندازه نمیدم چون موادش همه چشمیه مثلا ما
بخوایم واسه مجالس 300 نفری درست کنیم هرکاسه اش رو برای 6 نفر در نظر
میگیریم پس برای اینکه نظم مقدار برنج به هم نخوره مجبوریم از خودمان یه
چیزایی دروَ کنیم http://www.roozmenu.com/images/smilies/pack01/4.gif
خب حالا واسه خونه میخواین یه کاسه اش درست کنید یه مشت برنج و یه مشت
بلغور میخاین این اندازه درستشه واسه اون مراسمهای 300 نفری که میگم ما 300
الی 310 تا برنج میریزیم و همچنین 300 الی 310 تا بلغور . افتاد؟ پس
واسه هر کاسه اش یه مشت برنج لازمه البته واسه همه اشها صدق میکنه این
روش بجز اش رشته که میزان برنجش دوبرابر بلغوره http://www.roozmenu.com/images/smilies/pack01/1.gif حالا میتونین با قاشق اندازه بگیرین ببینین خامش چندتا میشه
خب دیگه سرتون درد نیارم
اینو میشوریم و با اب میذاریم بپزه تا جاییکه خووووووووووب لعاب بده یعنی اش نباید دونش یه طرف ابش یه طرف باشه http://www.roozmenu.com/images/smilies/pack03/10.gif
این که خوب خوب پخت و لعاب داد پیاز خورد میکنیم توش .ریز.
بعد لوبیاهارو که پختین اینم بریزین
حالا نوبت سبزیه سبزی رو میریزیم اب گوشت رو اضافه میکنیم و میذاریم قشنگ بپزه و اش حسابی بپزه سبزیاش و نرم بشن .
رب و نمک و ابغوره میریزیم و دوباره میذاریم بجوشه حالا نوبت نعنا خشکه
واسه این یه کاسه اش که میگم حدودا 5 ق غ نعنا خشک میریزیم و قاطی کنین و
بذارین باز بجوشه بهتره این اش خیلی کم روغنی باشه اینم بگم اگه اب
گوششتتون روغن داره که هیچ . بعداز ریختن نعنا میبینین روغنش اومد بالا .
اما اکه مث من همه چیتون بی چربیه میتونی یکی دوقاشق روغن بریزین اگه روغن
حیونی باشه که چه بهتر http://www.roozmenu.com/images/smili...20%2830%29.gif
بعد که اش جا افتاد وقتی میخاین تو کاسه بریزین زعفرون میریزیم البته واسه خودمون تو خونه زعفرون نمیخاد http://www.roozmenu.com/images/smilies/pack03/10.gif اما واسه مهمونی و .... حتما بزنین عالی میشه
الان من اینو با برگ نعنا تزیین کردم http://www.roozmenu.com/images/smilies/pack01/4.gif
DSC04555.jpg