فندق قاتق (غذای محلی استان گیلان)
فندقها را شکسته و مغز آن را به مدت یک ساعت درون آب گذاشته و تا جایی که میتوانیم پوست دور آنها را میگیریم.
مواد اولیه : فندق با پوست:یک کیلوگرم
مرغ:یک عدد
بادنجان:500 گرم
رب انار ترش : سه قاشق غذاخوری
رب گوجهفرنگی:سه قاشق غذاخوری
آرد :یک قاشق غذاخوری
گلپر :نصف قاشق چایخوری
فلفل:نصف قاشق چایخوری
نمک، زردچوبه و روغن: به میزان لازم
طرز تهیه:
ها را شکسته و مغز آن را به مدت یک ساعت درون آب گذاشته و تا جایی که میتوانیم پوست دور آنها را میگیریم.
سپس فندقها را شسته و همراه آب درون مخلوطکن میریزیم.(مثلا دو پیمانه
مغز فندق را با شش پیمانه آب مخلوط میکنیم) وقتی فندقها کاملا له شدند،
آنها را درون قابلمه ریخته نمک، زردچوبه و رب انار را به آن اضافه کرده و
در حین پخت، مرغ خرد شده را نیز به آن افزوده و وقتی که مرغ پخته شد، رب
گوجهفرنگی و آرد را حل کرده و درون خورش میریزیم تا کمی غلیظ شود، سپس
گلپر و فلفل را به آن اضافه میکنیم.
را پوست کنده، سرخ میکنیم و پنج دقیقه قبل از اینکه غذا را از روی اجاق
برداریم، در خورش میریزیم تا مخلوط کاملا به خورد بادنجان برود.
سهشنبه 2 مهر 1392 ساعت 02:37 ب.ظ