فندق‌ها را شکسته و مغز آن را به مدت یک ساعت درون آب گذاشته و تا جایی که می‌توانیم پوست دور آنها را می‌گیریم.

  

مواد اولیه : فندق با پوست:یک کیلوگرم
 مرغ:یک عدد
 بادنجان:500 گرم
 رب انار ترش : سه قاشق غذاخوری
 رب گوجه‌فرنگی:سه قاشق غذاخوری
 آرد :یک قاشق غذاخوری
گلپر :نصف قاشق چایخوری
 فلفل:نصف قاشق چایخوری
 نمک،  زردچوبه و روغن: به میزان لازم
طرز تهیه:
ها را شکسته و مغز آن را به مدت یک ساعت درون آب گذاشته و تا جایی که می‌توانیم پوست دور آنها را می‌گیریم.
سپس فندق‌ها را شسته و همراه آب درون مخلوط‌کن می‌ریزیم.(مثلا دو پیمانه مغز فندق را با شش پیمانه آب مخلوط می‌کنیم) وقتی فندق‌ها کاملا له شدند، آنها را درون قابلمه ریخته نمک، زردچوبه و رب انار را به آن اضافه کرده و در حین پخت، مرغ خرد شده را نیز به آن افزوده و وقتی که مرغ پخته شد، رب گوجه‌فرنگی و آرد را حل کرده و درون خورش می‌ریزیم تا کمی غلیظ شود، سپس گلپر و فلفل را به آن اضافه می‌کنیم.
  را پوست کنده، سرخ می‌کنیم و پنج دقیقه قبل از این‌که غذا را از روی اجاق برداریم، در خورش می‌ریزیم تا مخلوط کاملا به خورد بادنجان برود.