پارسی71

سایتی برای تمامی طعم ها!

پارسی71

سایتی برای تمامی طعم ها!

مشکلات ریه ،عامل مهم ابتلا به آنفلوانزا

متخصص بیماری های عفونی و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: مشکلات تنفسی اعم از تنگی نفس، تندشدن تنفس، احساس فشار و درد قفسه سینه و درگیری ریه ها از مهم ترین عوارض ابتلا به آنفلوآنزا به شمار می رود.


لادن عباسیان افزود: بیماری آنفلوآنزا حتی ممکن است موجب نارسایی های تنفسی در فرد شود و زمینه عفونت های باکتریایی دستگاه تنفسی را فراهم کند.
به گفته وی، هر چند علایم سرما خوردگی و آنفلوآنزاهای فصلی از جمله تب، سرفه، آبریزش بینی و گلودرد شبیه هم است، اما دردهای عضلانی در آنفلوآنزا شدیدتر بوده و بطور ناگهانی شروع می شود.
عباسیان ادامه داد: عوارض بیماری آنفلوآنزا در کودکان زیر چهار سال، افراد بالای 50 سال، افراد دارای نقص ایمنی بدن مانند مبتلایان به ایدز و بیماری های دیابت، قلبی، ریوی، کلیوی و کبدی، شدیدتر از سایر افراد است و این گونه افراد به محض مشاهده علایم باید فورا به پزشک مراجعه کنند.
این متخصص بیماری های عفونی خاطرنشان کرد: افرادی که پس از بهبودی، دو باره دچار سرفه، تب و خلط شوند، باید فورا به پزشک متخصص مراجعه کنند؛ همچنین وضعیت مبتلایان به آنفلوآنزا که سطح هشیاری آنان کاهش یافته یا دارای تهوع های شدید و دایمی هستند، نیز خطرناک است و باید فورا به متخصصان ارجاع داده شوند.
عباسیان با بیان این که آنفلوآنزا یک هفته طول می کشد، گفت: مبتلایان آنفلوآنزا ، 24 ساعت قبل از آن که دچار علایم بیماری شوند، می توانند بیماری خود را به سایرین منتقل کنند.
وی برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری به مردم توصیه کرد: هنگام سرفه و عطسه حتما جلوی دهان خود را با دستمال بگیرند.
این استاد دانشگاه تاکید کرد: راه عمده انتقال آنفلوآنزا از طریق تماس دست است. بنابراین شست و شوی دست ها در پیشگیری از این بیماری، نقش قابل توجهی دارد.
عباسیان با بیان این که امکان انتقال آنفلوآنزا در اماکن عمومی از جمله مدارس بیش از سایر نقاط است، افزود: افراد برای پیشگیری از ابتلا به آنفلوآنزا باید نکات بهداشتی از جمله واکسیناسیون را رعایت کنند.
وی، زنان باردار، پرسنل بهداشتی و درمانی و مبتلایان به بیماری های نورولوژیک مزمن را از جمله افراد پرخطر در معرض ابتلا به آنفلوآنزا برشمرد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد