املت مکزیکی / مناسب برای زخم معده
مواد لازم برای تهیه ی املت مکزیکی:
فلفل دلمه ای رنگی، نگینی خرد شده – نصف پیمانه
هویج – ۱ عدد متوسط
قارچ خرد شده – نصف پیمانه
پیاز خرد شده – نصف پیمانه
تخم.مرغ کامل – ۴ عدد
سفیده تخم مرغ – ۴ عدد
شیر – یک چهارم پیمانه
پنیر چدار رنده شده – نصف پیمانه
سس گوجه فرنگی – ۲ قاشق غذا خوری
روغن زیتون – ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه ی املت مکزیکی:
برای تهیه املت مکزیکی ابتدا هویج را شسته و بگذارید تا کمی آب.پز شود. سپس
آن را نگینی خرد کنید. در یک تابه نچسب ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و
پیاز را در آن تفت دهید. بعد از این که پیاز کمی سبک شد، سپس قارچ را به
آن اضافه کنید و بگذارید کمی تفت بخورد. در آخر فلفل.ها را نیز اضافه کنید و
آن.را از روی حرارت بردارید. در ظرف مناسب دیگری تخم.مرغ.ها، سفیده و شیر و
کمی نمک را با هم مخلوط کنید و با همزن خوب بزنید تا کاملاً پف کند. سپس
یک تابه نچسب را روی حرارت ملایم بگذارید و یک قاشق باقیمانده از روغن
زیتون را در آن بریزید. تخم.مرغ.ها را در آن بریزید و در ظرف را ببندید تا
یک سمت آن بپزد. سپس آن.را برش بزنید و به سمت دیگر برگردانید و از مواد
حاضر شده و پنیر چدار رنده شده روی یک سمت هر برش بریزید و آن.را روی خودش
تا کنید. سپس در ظرف را حدود ۳ دقیقه ببندید تا پنیر آن آب شود. سپس با سس
گوجه فرنگی آن. را تزیین و میل کنید.
مواد لازم :
پکتین ۱۰ گرم
پودر تارتار ۱۰ گرم
گلوکز مایع ۱۰۰ گرم
شکر ۴۵۰ گرم
آب ۵۰۰ میلی لیتر
شکر اضافی ۱۲ گرم
اسانس دلخواه و رنگ مجاز به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا پکتین را همراه ۴۵۰ گرم شکر کاملا مخلوط کرده و همراه آب روی حرارت قرار می دهیم تا کاملا شکر در آن حل شود
سپس گلوکز مایع را به مواد روی حرارت می افزاییم. بعد از چند دقیقه پودر تارتار را در کمی آب سرد حل کرده و به باقی مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا مواد به جوش آید و غلیظ شود. برای تعیین غلظت می توانیم مقداری از مواد را در یک ظرف بریزیم. اگر مواد سریعا بسته شد، یعنی غلیظ شده است
در این مرحله چند قطره اسانس به همراه رنگ دلخواه را می افزاییم
سپس در سینی تقریبا گودی که سطح آن را با شکر نم دار( مخلوط شکر با کمی آب ) پوشانده ایم ، می ریزیم و با قالب مخصوص آن را قالب می زنیم
بعد از این در فر قرار می دهیم و دوباره روی سطح پاستیل ها را با شکر نم دار می پوشانیم۳۰
دقیقه صبر می کنیم تا پاستیل ها آماده شود.
قبل از آماده کردن مواد کیک، فر را روشن کنید تا گرم شود.
- آرد کیک را قبل از استفاده ۳ تا ۴ مرتبه الک کنید تا هوا بگیرد و کیک خوب پف کند
- بکینگ پودر را در یخچال نگهداری کنید تا خاصیت خود را از دست ندهد و موقع پختن کیک آن را با آرد مخلوط و الک کنید و بعد از اضافه کردن آن ها، مخلوط را زیاد هم نزنید
- برای خوب پف کردن سفیده، مواد را از یک جهت هم بزنید.
- سفیده را باید تا حدی هم بزنید که به صورت خامه در بیاید و از ظرف نریزد و اگر آن را بیش از حد هم بزنید، کیک یا شیرینی شما خشک می شود.
- اگر کمی آرد یا چند قطره آبلیمو به سفیده اضافه کنید، هنگام هم زدن با هم زن دستی زودتر سفت می شود.
- برای آن که کشمش و گردو به طور یکنواخت در همه جای کیک پخش شود و به ته کیک نرود، قبل از اضافه کردن به مواد کیک آن ها را در کمی آرد بغلتانید.
- هیچ گاه کیک داغ را از قالب جدا نکنید تا خرد نشود.
- اگر کیک شما سوخت اجازه دهید تا به طور کامل سرد شود سپس قسمت های سوخته را با چاقو بتراشید و روی آن را با خاکه قند و دارچین، خامه یا مربا پوشش دهید.
اطلاعات عمومی
زمان: ۴۰ دقیقه
دمای فر: ۳۷۵
مواد لازم
دستور
۲- درست کردن کرم:
دو قاشق شکر باقی مانده و زنجبیل را به کرم اضافه کنید و هم بزنید و به اندازه ۲/۱ اینچ روی کیک ها بمالید و آن ها را سرو کنید.
زمان آماده سازی کیک : ۱۵ دقیقه
زمان کلی پخت کیک لیمویی : ۴۵ دقیقه
مواد لازم برای پختن کیک لیمویی (۱۲ نفر)
دستور پخت:
۲- در یک کاسه بزرگ کره ذوب شده و ۲/۱ فنجان شکر را با یک همزن برقی آنقدر بزنید تا سفید شده و پف کند. درجه همزن را کم کنید ؛ تخم مرغ و زرده ها را اضافه کنید و آنها را با هم بزنید. حالا دو قاشق آب لیموی تازه خود را به مخلوط تان اضافه کنید. سرشیر را نیز بریزید و آنقدر بهم بزنید تا مخلوطی کاملا یکسان بدست بیاید.
۳- خمیر را در دو ماهیتابه پهن کنید. خمیر ها را بگذارید بپزد تا زمانیکه لبه های خمیر از ماهیتابه جدا شود و دیگر به سطح آن نچسبد. این کار ۳۲ تا ۳۵ دقیقه طول می کشد. بعد از اینکه خمیرها آماده شد بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه سرد شود. با یک چاقوی مخصوص خمیر را از ماهیتابه ها جدا کرده و در یک سینی بگذارید.
۴- زمانیکه کیک در حال پختن است ۲/۱ فنجان شکر و ۲/۱ فنجان آب را در یک ماهیتابه ریخته و تکه های لیمو را به آن اضافه کنید. بگذارید این مخلوط نیز به مدت ۲۵ دقیقه بپزد. با یک قاشق لیموها را برداشته و روی یک کاغذ روغنی بگذارید. ۴/۱ آب لیموی تازه را به فنجان شربت بدست آمده اضافه کنید.
۵- یک خلال دندان بردارید و روی کیک را چند سوراخ کوچک ایجاد کنید. حالا با یک برس مخصوص شربت لیمو بدست آمده را روی کیک بمالید. بگذارید کیک برای مدتی بماند تا سرد شود. خامه را آماده کنید و بعد از سرد شدن کیک آنها را روی تمام نقاط کیک بمالید و تکه های لیمو را با سلیقه روی کیک تان بچینید.