پارسی71

سایتی برای تمامی طعم ها!

پارسی71

سایتی برای تمامی طعم ها!

آشپزی...

طرز تهیه املت مکزیکی جدید


طرز تهیه املت مکزیکی جدید

املت مکزیکی / مناسب برای زخم معده

طرز تهیه املت مکزیکی جدید

مواد لازم برای تهیه ی املت مکزیکی:

فلفل دلمه ای رنگی، نگینی خرد شده – نصف پیمانه
هویج – ۱ عدد متوسط
قارچ خرد شده – نصف پیمانه
پیاز خرد شده – نصف پیمانه
تخم.مرغ کامل – ۴ عدد
سفیده تخم مرغ – ۴ عدد
شیر – یک چهارم پیمانه
پنیر چدار رنده شده – نصف پیمانه
سس گوجه فرنگی – ۲ قاشق غذا خوری
روغن زیتون – ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه ی املت مکزیکی:
برای تهیه املت مکزیکی ابتدا هویج را شسته و بگذارید تا کمی آب.پز شود. سپس آن را نگینی خرد کنید. در یک تابه نچسب ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و پیاز را در آن تفت دهید. بعد از این که پیاز کمی سبک شد، سپس قارچ را به آن اضافه کنید و بگذارید کمی تفت بخورد. در آخر فلفل.ها را نیز اضافه کنید و آن.را از روی حرارت بردارید. در ظرف مناسب دیگری تخم.مرغ.ها، سفیده و شیر و کمی نمک را با هم مخلوط کنید و با همزن خوب بزنید تا کاملاً پف کند. سپس یک تابه نچسب را روی حرارت ملایم بگذارید و یک قاشق باقیمانده از روغن زیتون را در آن بریزید. تخم.مرغ.ها را در آن بریزید و در ظرف را ببندید تا یک سمت آن بپزد. سپس آن.را برش بزنید و به سمت دیگر برگردانید و از مواد حاضر شده و پنیر چدار رنده شده روی یک سمت هر برش بریزید و آن.را روی خودش تا کنید. سپس در ظرف را حدود ۳ دقیقه ببندید تا پنیر آن آب شود. سپس با سس گوجه فرنگی آن. را تزیین و میل کنید.


آموزش تهیه پاستیل


اموزش تهیه پاستیل

مواد لازم  :

پکتین      ۱۰ گرم
پودر تارتار      ۱۰ گرم
گلوکز مایع      ۱۰۰ گرم
شکر      ۴۵۰ گرم
آب      ۵۰۰ میلی لیتر
شکر اضافی      ۱۲ گرم
اسانس دلخواه و رنگ مجاز      به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا پکتین را همراه ۴۵۰ گرم شکر کاملا مخلوط کرده و همراه آب روی حرارت قرار می دهیم تا کاملا شکر در آن حل شود

سپس گلوکز مایع را به مواد روی حرارت می افزاییم. بعد از چند دقیقه پودر تارتار را در کمی آب سرد حل کرده و به باقی مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا مواد به جوش آید و غلیظ شود. برای تعیین غلظت می توانیم مقداری از مواد را در یک ظرف بریزیم. اگر مواد سریعا بسته شد، یعنی غلیظ شده است

در این مرحله چند قطره اسانس به همراه رنگ دلخواه را می افزاییم

سپس در سینی تقریبا گودی که سطح آن را با شکر نم دار( مخلوط شکر با کمی آب ) پوشانده ایم ، می ریزیم و با قالب مخصوص آن را قالب می زنیم

بعد از این در فر قرار می دهیم و دوباره روی سطح پاستیل ها را با شکر نم دار می پوشانیم۳۰

دقیقه صبر می کنیم تا پاستیل ها آماده شود.


نکات مهم برای پخت کیک


نکات مهم برای پخت کیک

قبل از آماده کردن مواد کیک، فر را روشن کنید تا گرم شود.
- آرد کیک را قبل از استفاده ۳ تا ۴ مرتبه الک کنید تا هوا بگیرد و کیک خوب پف کند

- بکینگ پودر را در یخچال نگهداری کنید تا خاصیت خود را از دست ندهد و موقع پختن کیک آن را با آرد مخلوط و الک کنید و بعد از اضافه کردن آن ها، مخلوط را زیاد هم نزنید

- برای خوب پف کردن سفیده، مواد را از یک جهت هم بزنید.

- سفیده را باید تا حدی هم بزنید که به صورت خامه در بیاید و از ظرف نریزد و اگر آن را بیش از حد هم بزنید، کیک یا شیرینی شما خشک می شود.

- اگر کمی آرد یا چند قطره آبلیمو به سفیده اضافه کنید، هنگام هم زدن با هم زن دستی زودتر سفت می شود.

- برای آن که کشمش و گردو به طور یکنواخت در همه جای کیک پخش شود و به ته کیک نرود، قبل از اضافه کردن به مواد کیک آن ها را در کمی آرد بغلتانید.

- هیچ گاه کیک داغ را از قالب جدا نکنید تا خرد نشود.

- اگر کیک شما سوخت اجازه دهید تا به طور کامل سرد شود سپس قسمت های سوخته را با چاقو بتراشید و روی آن را با خاکه قند و دارچین، خامه یا مربا پوشش دهید.


طرز تهیه کلوچه لیمویی


طرز تهیه کلوچه لیمویی
برای ایجاد یک مزه ی بزرگ باید به دنبال لیمو های بزرگ باشید. میوه های زرد رنگ براق، دانه درشت و آبدارند. برای صرفه جویی در زمان، و پریدن از یک مرحله، به جای کرم از بستنی برای وسط کیک استفاده کنید.

اطلاعات عمومی

کالری     ۵۴۶
چربی     ۳۰ گرم
چربی اشباع     —-
کلسترول     ۱۹۲ میلی گرم
سدیم     ۲۷۶ میلی گرم
مجموع کربوهیدرات    ۶۷ گرم
فیبر غذایی     ۱گرم
قند     —
پروتئین     ۷ گرم
کلسیم     —

زمان:   ۴۰ دقیقه
دمای فر:    ۳۷۵

مواد لازم

• ۲/۱- ۱  فنجان آرد کیک
• ۱  قاشق چای خوری بکینگ پودر
• ۴/۱  قاشق چای خوری نمک
• ۴/۱  قاشق چای خوری جوش شیرین
• ۶ قاشق سوپ خوری کره بدون نمک
• ۱ فنجان شکر
• ۲ قاشق سوپ خوری شکر
• ۳ تخم مرغ بزرگ
• ۴/۱ قاشق چای خوری وانیل
• ۳/۱ فنجان شیر
• ۱ لیموی بزرگ و ۴/۱ فنجان آب لیمو
• ۱ فنجان کرم
• ۲ قاشق سوپ خوری زنجبیل

دستور

۱-  درست کردن کیک:
دمای فر را روی ۳۷۵ درجه فارنهایت تنظیم کنید. در یک ظرف جداگانه آرد، بکینگ پودر، نمک و جوش شیرین را الک کنید. ۱ فنجان شکر و کره را در یک کاسه متوسط ریخته و آن ها را با دستگاه مخلوط کن و با سرعت متوسط تا زمانی که پف کند، مخلوط کنید. یکی یکی تخم مرغ ها را به خمیر اضافه کرده و مخلوط کنید، بعد به تناوب آرد را به خمیر اضافه کرده تا وقتی که ترکیب شوند آن ها را مخلوط کنید. آب لیمو را هم بزنید و به آن ها اضافه کنید.  ۳/۱ از خمیر را در یک ظرف سفالی ریخته و آن را در فر قرار دهید تا زمانی که لبه های آن طلایی شود که حدودا ۱۰ دقیقه طول می کشد. زمانی که آن را از فر در می آورید اجازه دهید تا خنک شود، بعد از ۵ دقیقه آن را برگردانید تا کاملا خنک شود.

۲- درست کردن کرم:
دو قاشق شکر باقی مانده و زنجبیل را به کرم اضافه کنید و هم بزنید و به اندازه ۲/۱ اینچ روی کیک ها بمالید و آن ها را سرو کنید.


آموزش تهیه کیک لیمویی به شیوه مارتا استوارت

اموزش تهیه کیک لیمویی به شیوه مارتا استوارت
تنها با کمی تغییر در دستورالعمل یک کیک وانیلی می توانید یک کیک لیمویی خوشمزه تهیه کنید. سفیده تخم مرغ را زده و خامه سرد خود را آماده کنید.

زمان آماده سازی کیک : ۱۵ دقیقه
زمان کلی پخت کیک لیمویی : ۴۵ دقیقه

مواد لازم برای پختن کیک لیمویی (۱۲ نفر)

۱ فنجان کره آب شده
۲ و ۲/۱ فنجان سر پر آرد ( آرد الک شده )
۲/۱ قاشق چایی خوری بکینگ پودر
۲/۱ قاشق چایی خوری جوش شیرین
۱ قاشق غذاخوری نمک
۱ قاشق غذاخوری اسانس لیمو
۲ فنجان شکر
۲ تخم مرغ بزرگ به علاوه ۳ زرده تخم مرغ
۴/۱ فنجان و ۲ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
۱ فنجان سر شیر
۱ لیمو تازه بریده شده
خامه زده شده

دستور پخت:

۱- فر را با درجه حرارت ۳۵۰ درجه گرم کنید. یک تکه کره و ۴/۳ آرد را در یک ماهیتابه ریخته و با هم مخلوط کنید. در یک کاسه با اندازه متوسط باقی مانده آرد بکینگ پودر جوش شیرین نمک و اسانس لیمو را با هم مخلوط کنید.

۲- در یک کاسه بزرگ کره ذوب شده و ۲/۱ فنجان شکر را با یک همزن برقی آنقدر بزنید تا سفید شده و پف کند. درجه همزن را کم کنید ؛ تخم مرغ و زرده ها را اضافه کنید و آنها را با هم بزنید. حالا دو قاشق آب لیموی تازه خود را به مخلوط تان اضافه کنید. سرشیر را نیز بریزید و آنقدر بهم بزنید تا مخلوطی کاملا یکسان بدست بیاید.

۳- خمیر را در دو ماهیتابه پهن کنید. خمیر ها را بگذارید بپزد تا زمانیکه لبه های خمیر از ماهیتابه جدا شود و دیگر به سطح آن نچسبد. این کار ۳۲ تا ۳۵ دقیقه طول می کشد. بعد از اینکه خمیرها آماده شد بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه سرد شود. با یک چاقوی مخصوص خمیر را از ماهیتابه ها جدا کرده و در یک سینی بگذارید.

۴- زمانیکه کیک در حال پختن است ۲/۱ فنجان شکر و ۲/۱ فنجان آب را در یک ماهیتابه ریخته و تکه های لیمو را به آن اضافه کنید. بگذارید این مخلوط نیز به مدت ۲۵ دقیقه بپزد. با یک قاشق لیموها را برداشته و روی یک کاغذ روغنی بگذارید. ۴/۱ آب لیموی تازه را به فنجان شربت بدست آمده اضافه کنید.

۵- یک خلال دندان بردارید و روی کیک را چند سوراخ کوچک ایجاد کنید. حالا با یک برس مخصوص شربت لیمو بدست آمده را روی کیک بمالید. بگذارید کیک برای مدتی بماند تا سرد شود. خامه را آماده کنید و بعد از سرد شدن کیک آنها را روی تمام نقاط کیک بمالید و تکه های لیمو را با سلیقه روی کیک تان بچینید.

۶- خامه را با یک چاقوی مخصوص روی کیک بمالید و روی خامه ها را با تکه های لیمو بپوشانید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد