املت حصیری
خوب مواد لازم برای حصیر و خود املت
تخم مرغ ….۴ عدد
آرد سفید…..۲ قاشق مربا خوری
بیکینگ پودر….نصف قاشق چایخوری
گوجه….۲ عدد
پیاز…..یک عدد کوچک(دلخواه…چون بعضی ها با پیاز درست نمیکنن)
ادویه و نمک
مرحله ۱….پخت حصیر
ول از همه سفیده و زرده دو تا از تخم مرغها رو جدا کردم
سفیده رو با همزن زدم تا اساسی پف کرد
دو قاشق از سفیده رو با زرده مخلوط کردم و هم زدم تا اونم کمی پف کرد
به هر کدوم یک قاشق مربا خوری آرد گندم و یک سر قاشق چایخوری بیکینگ پودر اضافه کردم و آرووم هم زدم
زرده رو به سفیده اضافه کردم و با قاشق چوبی به صورت دورانی هم زدم تا پف سفیده نخوابه
نمک زدم و داخل تابه روغن ریختم و پختمش
بعد از پخت سریع به نوارهای ۲/۵ سانتی برش زدم
۴ تا افقی و ۴ تا عمودی و به صورت شطرنجی بافتمشون(مراقب دستاتون باشید چون دااااااغه)
حصیر رو سریع گذاشتم داخل یک کاسه گود درش رو گذاشتم تا سرد نشه
مرحله ۲…پخت املت
پیاز و گوجه رو با ادویه و روغن تفت دادم
و نمک زدم و تخم مرغها رو اضافه کردم و نمک و سریع ریختمش داخل سبد حصیری
تخم مرغی و داخل بشقاب قالب رو برگردوندم تا داغی املت سبد رو هم گرمتر کنه
و با گوجه تزیین کردم