ابتدا پوست دو عدد لیمو را با رنده ریز، رنده کرده سپس آب لیموها را
میگیریم و کنار میگذاریم. ورقههای ژلاتین را داخل آب سرد خیس میکنیم
وقتی نرم شدند از آب خارج میکنیم. داخل ظرف فلزی ریخته و همراه آب پرتقال
روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا ذوب و یکدست شوند. زردههای تخممرغ را
به همراه شکر آنقدر هم میزنیم تا پف کنند. اسانس و رنده پوست لیمو را به
مواد زرده اضافه میکنیم. وقتی همه را با هم خوب مخلوط کردیم، مایه را به
همراه شیر داخل قابلمه مخصوص کرمپزی ریخته و روی حرارت ملایم هم میزنیم
تا به جوش آید و مطمئن میشویم زرده تخممرغها پختهاند. مایه را از روی
حرارت برداشته و اجازه میدهیم تا کمی خنک شود. خامه فرم گرفته را داخل
کاسهای گود (یا همان کاسه همزن) قرار میدهیم و مایه زرده را آرام آرام
اضافه کرده و با درجه کند همزن هم میزنیم تا مواد کاملا یکدست شوند.
ژلاتین ذوب شده را داخل مایه کرم و کرم را داخل قالب موردنظر میریزیم.
این مواد را به مدت 6 تا 8 ساعت داخل یخچال قرار میدهیم تا کاملا ببندد.
ابتدا پوست دو عدد لیمو را با رنده ریز، رنده کرده سپس آب لیموها را میگیریم و کنار میگذاریم.
مواد لازم برای 10 نفر: